کاربردهای کامپوزیت دندان

کاربردهای کامپوزیت دندان

کاربردهای کامپوزیت دندان
حال که متوجه شدید کامپوزیت چیست و چه تاثیری بر زیبایی چهره دارد، بهتر است تا ببینیم کاربرد آن چیست و در چه مواردی می توان از آن استفاده کرد؟
قبل از اینکه کاربردهای کامپوزیت را برایتان عنوان کنیم باید بگوییم در نهایت هدف اصلی از انجام کامپوزیت، زیبایی و حمایت از سلامت دندان ها است. بنابراین شما می توانید در مواردی که در ادامه برایتان عنوان می کنیم، با مبنا قرار دادن این هدف، کامپوزیت دندان انجام دهید.
 
 
ترمیم دندان شکسته شده : گاهی اوقات ممکن است جویدن خوراکی های بسیار سفت یا ضربه های محکم به دندان ، باعث شکستگی آن شود. در این صورت احتمال دارد، دندانپزشک با روش های معمولی قادر به ترمیم دندان شما نباشد، زیرا احتمال آسیب های بعدی برای دندان وجود دارد. در چنین شرایطی کامپوزیت دندان یک انتخاب مناسب برای زیبایی و حفظ سلامت دندانها است.
 
 
دندانی که پوسیدگی شدیدی دارد : گاهی اوقات پوسیدگی دندان به حدی زیاد است که دندانپزشک برای ترمیم آن از مواد کامپوزیت استفاده می کند.
 
 
تغییر رنگ دندان ها : فاکتورهای بسیار زیادی هستند که باعث تغییر رنگ دندان ها می شوند. عواملی مانند استعمال دخانیات، نوشیدن زیاد چای و قهوه، مصرف بعضی از داروهای خاص، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و… همگی باعث تغییر رنگ دندان ها و زرد شدن آنها می شوند. در این صورت بهترین روش برای اصلاح رنگ دندان ها، انجام کامپوزیت دندان است. زیرا به دنبال آن رنگ دندان ها یکدست می شود. همچنین داشتن لبخندی سپید و زیبا را برای شما به ارمغان می آورد.
 
 
از بین بردن فضای خالی بین دندان ها : از دیگر کاربردهای کامپوزیت دندان، برطرف کردن فضای خالی بین دندان ها است. با استفاده از این روش، تمامی فاصله های کم یا زیادی که بین دندان ها است، از بین می رود و دندان ها با نظم و ترتیب زیبایی کاور می شوند.
 
 
کمک به مرتب شدن دندان ها : افرادی که دندان های کج و نامنظمی دارند، به خوبی می دانند که این موضوع تا چه حد زیبایی چهره و زیبایی لبخندشان را تحت تاثیر خود قرار داده است. از دیگر کاربردهای کامپوزیت، کمک به برطرف شدن نامنظمی دندان ها است.
 
 
افزایش طول دندان های کوتاه
 
 
کاربرد کامپوزیت دندان
ماده کامپوزیت به منظور رفع نقصها و احیای زیبایی دندان استفاده میشود. این نقص میتواند یکی از موارد زیر باشد :
پوسیدگی : در صورت بروز پوسیدگی در دندان، دندانپزشک قسمت پوسیده را جدا کرده و کامپوزیت را جایگزین آن میکند.
 
 
شکستگی : در صورت بروز شکستگی در دندان و یا پریدن قسمتی از آن براثر ضربه یا هنگام خوردن غذا، دندانپزشک از مواد کامپوزیت به منظور رفع ایراد و بازیابی فرم اولیه دندان استفاده می کند.
 
 
تغییر رنگ : بسیاری از دندان ها به دلایل مختلف مانند جنس دندان یا مراقبت نامناسب دچار تغییر رنگ یا لکه می شوند. کامپوزیت ها به دلیل مشابهت زیادی که به رنگ دندان ما دارند، می توانند جایگزین بسیار مناسبی باشند.

این مطلب در تاریخ توسط نوشته شده است.
نوشته شده در کامپوزیت دندان ونیر

نظرات

Your email address will not be published. Required fields are marked *